Kortesjärveläisbändi Malamujér julkaisi neljännen levynsä

Omintakeista hypnorockiaan soittava kortesjärveläinen Malamujér julkaisi neljännen levynsä 2. lokakuuta.

Julkaistu:

Aihe:

OMINTAKEISTA hypnorockiaan soittava kortesjärveläinen Malamujér julkaisi neljännen levynsä 2. lokakuuta.

Laulaja-kitaristi Topias Mattila, basisti Kalle Mattila ja rumpali Jiri Mustajärvi ovat rakentaneet Myalo-nimeä kantavaa levykokonaisuutta rauhaisuudessa ulkopuolisten tahojen kanssa.

–Biisimateriaalin synty tapahtui luontevasti kolmannen levyn jälkeen, mutta annoimme kappaleiden elää omaa elämäänsä viime syksyn ja sitä edeltävän kevään, Mustajärvi kertoo. –Perkasimme palaset muottiinsa ennen varsinaista äänityssessiota. Äänitimme tulevan kokonaisuuden viime vuoden lopuilla Astia-Studiolla Lappeenrannassa Miitri Aaltosen huomassa. Miksaus tapahtui samassa huomassa myöhempänä ajankohtana. Levyn on masteroinut Mika Jussila Finnvoxilta.

Myalo-albumin voi käydä kuuntelemassa kokonaisuudessaan tällä hetkellä ainakin Youtubesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.