Koronatartuntoja viihdetilaisuuksista, seinäjokinen jääkiekkojoukkue karanteeniin

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tähän mennessä todettu 119 koronavirustartuntaa. Muutamia potilaita on sairaalahoidossa.

Eilen 7.10. todettiin viisi uutta tapausta. Kaksi tapausta liittyy opiskelijatartuntoihin Vaasassa ja Seinäjoella. Muut tartunnat on saatu viihdetilaisuuksista.

Tartuntoihin liittyy huomattava määrä altistuneita. Jäljitystyö on tehty ja altistuneet on asetettu karanteeniin. Lisäksi seinäjokinen jääkiekkojoukkue on asetettu karanteeniin altistuttuaan Maalahden joukkuetta vastaan pelatussa ottelussa.

Vaasassa pandemiatilanne on edennyt leviämisvaiheeseen, joten siellä liikkumiseen ja Vaasaan matkustamiseen liittyy merkittävä korona-altistumisen riski.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 30 883. Eilen tutkittiin 608 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.