Nuorisovaltuusto vetoaa kuntalaisiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Meneillään oleva koronatilanne on aiheuttanut Vimpelin kunnassa laajoja altistumisia. Kunnassa lähdettiin siitä, että prioriteetti numero yksi on terveyden ja riskiryhmäläisten suojaaminen. Tämän vuoksi kunnassa lähdettiin tekemään tarvittavia toimenpiteitä viruksen ja altistumisten katkaisemiselle heti alkuunsa. Liikuntahalli ja kuntosali suljettiin, vierailukielto astui voimaan useissa terveyspalveluyksiköissä, maskit tulivat käyttöön ja lukio siirtyi etäopetukseen, todetaan vetoomuksessa.

Nuorisovaltuuston mielestä Vimpeli ei ole immuuni virukselle, mutta jokainen kuntalainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa viruksen leviämiseen alueellamme.

 –Jotta päästään haluttuun lopputulokseen, on jokaisen kuntalaisen noudatettava suosituksia. Olemme pahassa tilanteessa, jos päästämme taudin leviämään riskiryhmäläisten keskuudessa.

Nuorisovaltuusto vetoaa jokaiseen kuntalaiseen käyttämään maskia, pesemään käsiä, olemaan matkustamatta alueen ulkopuolelle, pitämään turvavälejä ja nuoria olemaan hengailematta ympäri kuntaa isossa porukassa varsinkaan vailla turvavälejä.

Kunta selvinnee tästä viruksesta, mutta selviämiseen tarvitaan jokaisen alueen kuntalaisen panostusta, toteaa nuorisovaltuusto. Se myös vetoaa kuntalaisiin käyttämään alueen yrityksien palveluita: ne tarvitsevat asiakkaita ja kassavirtaa selvitäkseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.