Nelimarkan kahvilassa asioi perjantaina koronavirukseen sairastunut

Vimpeliläinen Nelimarkan Leipomo & Kahvila/myymälä kertoi tänään 1. lokakuuta facebook-sivullaan, että sen kahvilassa asioi perjantaina 25. syyskuuta henkilö, jolla on myöhemmin todettu koronatartunta.

Terveydenhuolto on ollut yhteydessä henkilöihin, jotka ovat olleet kyseisen henkilön kanssa lähikontaktissa. Leipomon henkilökunnalla ei ole todettu koronatartuntoja. -Kehoitamme tuona päivänä kahvilassamme käyneitä asiakkaita kuitenkin seuraamaan vointiaan ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä terveydenhuoltoon.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.