Elokuvaviikko keskeytyy

Vimpelin Nuorisokuvien elokuvaviikko keskeytyy kunnan varotoimenpiteenä.

-Nuorisokuvat ovat tauolla 18.10 asti. Katsomme sen jälkeen tilannetta uudestaan, tiedotti Nuorisokuvien elokuvatoimintaa pyörittävä Taina Varpula.

Vimpelissä todettiin keskiviikkona korona-altistuksia: taudille altistuneita henkilöitä oli oleskellut koulujen ja päiväkodin tiloissa. Asiasta on luvattu lisäinfoa tänään iltapäivällä kunnan ja perusturvan osalta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.