Vimpelin kouluilla ja päiväkodilla altistuttu korona-altistuneille

Vimpelin kunta tiedotti eilen, että yhteiskoulun ja lukion, Aapiskujan koulun ja Metsätarhan päiväkodin tiloissa on oleskellut 30. syyskuuta koronalle altistuneita henkilöitä.

Kyseiset, altistuneet henkilöt on asetettu 14 päivän karanteeniin. Yhteiskoulun, lukion, Aapiskujan tai Metsätarhan päiväkodin henkilökunnalla tai opiskelijoilla/hoitolapsilla ei ole todettu koronatartuntoja.

Tartuntataudeista vastaavan lääkärin Leena Uusitalon ohjeen mukaan koulujen ja päiväkodin tiloissa oleskelleet henkilöt seuraavat oireitaan ja jos jotakin ilmenee, ottavat yhteyttä Järvi-Pohjanmaan terveyskeskukseen tai Päivystysapuun ja toimivat sieltä saatujen ohjeiden mukaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.