Vimpelin kouluilla ja päiväkodilla altistuttu korona-altistuneille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kyseiset, altistuneet henkilöt on asetettu 14 päivän karanteeniin. Yhteiskoulun, lukion, Aapiskujan tai Metsätarhan päiväkodin henkilökunnalla tai opiskelijoilla/hoitolapsilla ei ole todettu koronatartuntoja.

Tartuntataudeista vastaavan lääkärin Leena Uusitalon ohjeen mukaan koulujen ja päiväkodin tiloissa oleskelleet henkilöt seuraavat oireitaan ja jos jotakin ilmenee, ottavat yhteyttä Järvi-Pohjanmaan terveyskeskukseen tai Päivystysapuun ja toimivat sieltä saatujen ohjeiden mukaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.