Viimeistä työviikkoaan tekevä Teemu Kejonen: “Evijärvellä asuu vahva yhteisöllisyys”

Perjantai on kunnanjohtaja Teemu Kejosen viimeinen työpäivä Evijärvellä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KUNNANJOHTAJA Teemu Kejosella on meneillään viimeinen työviikko Evijärvellä. Hän aloittaa Askolan kunnanjohtajana Uudellamaalla syyskuun viimeisenä päivänä. 

–On ollut hieno tilaisuus olla kehittämässä Evijärveä ja kirjoittaa omalta osaltani kunnan tarinaa viiden vuoden ajan, Kejonen sanoo. –Meillä on ollut hyvä positiivinen tekemisen meininki ja noste viime vuosina. Kehitystä on tehty strategiaperustaisesti suunnitelmallisesti. Yhdessä on saatu paljon aikaan ja monet asiat ovat edistyneet.   

Evijärvellä asuu hänen mukaansa vahva yhteisöllisyys. Pienen paikkakunnan vahvuus on se, että rajallisista resursseista huolimatta vahvasti yhteen hiileen puhaltamalla saadaan paljon aikaan.  

–Yhdessä olemme enemmän kuin yksin. Itseään suurempi kunta Evijärvi on hyvä paikka; täällä on paljon enemmän hyvää kuin huonoa. Positiivisen kautta asioissa yleensä pääsee pidemmälle kuin negatiivisuudella.   

Mainos

Hänen fiiliksensä ovat osin haikeatkin. 

–Paljon tuli Evijärvellä koettua, ja täältä jää runsaasti muistoja. Tästä on hyvä siirtää viestikapula valittavalle työnjatkajalle Evijärvellä ja muuttaa Uudellemaalle kohti uusia tuulia lähemmäs poikaani.   

–Lopuksi haluan kiittää suuresti hyvästä yhteistyötä koko kunnan henkilöstöä ja luottamushenkilöitä, kaikkia kuntalaisia sekä muita yhteistyökumppaneita, Kejonen päättää terveisensä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.