Kurikan terveyskeskuksen työntekijällä koronatartunta

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatilanne muuttui viikonvaihteessa, kun Kurikan terveyskeskuksen työntekijällä todettiin perjantaina koronavirustartunta. Altistuneet saatiin nopeasti kartoitettua sairaanhoitopiirin ja JIKky:n yhteistyönä, niin että kaikkiaan 41 henkilöä asetettiin karanteeniin. Tiedotuksesta tämän tartunnan osalta vastaa JIKky.

Lisäksi eilen sunnuntaina todettiin yksi uusi koronatartunta. Henkilö on karanteenissa, eikä ta-paukseen liity altistuneita. Tartunnan lähde on ulkomailta.

Tartuntojen kokonaismäärä Etelä-Pohjanmaalla on nyt 64. Sairaalahoidossa ei ole ko-ronaviruspotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 18 485. Eilen tutkittiin 350 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.