Ankkurit hakee voittoja tilanne ja jakso kerrallaan

Santeri Särkisen sydän sykkii Ankkureille. Kaudella 2019 hän kuului joukkueen pelaajiin, marraskuussa hänestä tuli pelinjohtaja.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVEN Ankkureiden Ykköspesis-kausi käynnistyi lauantaina voitolla Haminasta luvuin 2–0 (3–2, 5–4). Onnistuneita suorituksia nähtiin erityisesti Martti Viitasalolta (3 lyötyä), Sasu Iivariselta (2 lyötyä), Nestori Yli-Sissalalta (1+1 sekä 2 tuotua) ja Atte Brandtilta (1 lyöty, 2 tuotua). Takaa-ajoasemasta noustiin molemmilla jaksoilla. Oma vahva perustyö erityisesti ulkopelissä ilahdutti pelinjohtaja Särkistä. Sisäpeliin jäi vielä parannettavaa.

Nuoren, pääasiassa Ankkureiden omista kasvateista koostuvan joukkueen tavoite on olla Ykköspesiksen neljän parhaan joukkueen joukossa kauden päättyessä.

–Hamina, Oulu ja Kuopio ovat vahvimmat joukkueet, niiden takana käydään usean samantasoisen ja -tyyppisen joukkueen keskeen vahvaa ja tasaväkistä kamppailua sijoituksista, Särkinen ennakoi.

Perjantaina Ankkurit pelaa Puijon Pesistä vastaan vieraissa, sunnuntain kello 15 alkavaa kotiotteluun vieraaksi saapuu Loimaan Palloilijat.

–Puijo on erittäin kova joukkue, varsinkin kotona. Pyrimme voittoon jakso kerrallaan. Loimaa on yksi päävastustajistamme, eli siitäkin ottelusta on odotettavissa kova kamppailu.

MARRASKUUSSA miesten joukkueen pelinjohtajana aloittanut Särkinen kuului vielä viime kesänä joukkueen kokoonpanoon. Hän on saanut valmennuskokemusta B-poikien pelinjohdosta ja johti joukkueensa SM-pronssille viime kaudella.

–Tämä on oikein mukavaa porukkaa valmentaa: jokainen vaatii itseltään paljon ja haluaa, että kaverikin tekee täysillä töitä. Epäonnistua saa, mutta se, ettei tee asioita 100-prosenttisesti, ei kuulu meidän ajatusmaailmaamme. Porukkaa siivittää intohimo tekemiseen ja halu onnistua.

Suuri merkitys on myös sillä, että joukkueen logo rinnassa on jokaiselle tärkeä ja omakohtainen.

–Se tekee hommasta erityistä, Särkinen toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.