Uimarannat houkuttelevat kesähelteillä

Julkaistu:

Aihe:

KESÄKUUN aikana päivälämpötilat ovat kohonneet hellelukemien puolelle ympäri Suomen. Rajojen kolkuttelu on jatkunut päivästä toiseen, ja tämän myötä reissut uimarannoille ovat nousseet ajankohtaisiksi aiheiksi monien päiväsuunnitelmiin.

Uimarannat eri puolilla Järviseutua ovat keränneet vierailijoita tasaiseen tahtiin. Kortesjärvellä sijaitsevalle Saarijärven uimarannalle kesäpäiväänsä saapuivat viettämään Minja Porkholma ja Kasper Porkholma. Uimarit olivat lähteneet reissulleen Porkholman kylästä. Järviseudun alueella sijaitsevat uimarannat saavat kaksikolta positiivista palautetta.

–Hyvässä kunnossa ovat. Tällä hetkellä vedet ovat olleet juuri oikean lämpöiset, niin on tosi mukava uida, Minja Porkholma kommentoi.

Uimarantavierailu ei ollut Porkholmille ensimmäinen laatuaan kesälle, vaan visiitit seudun uimarannoille kuuluvat sisarusten kesän ohjelmistoon aktiivisesti.

–Tulee aika paljon käytyä uimassa nyt kesäisin. Pidetään siitä, kuinka virkistävää tämä on, Kasper Porkholma sanoo.

PORKHOLMAT kertovat edellä mainittujen asiaseikkojen lisäksi reissussa tärkeänä elementtinä olevan se, että pääsee vanhempien ja isovanhempien kanssa rannalle. Reissusta oli käyty alustavaa keskustelua jo edellisenä iltana. Tämän myötä uintireissulle valvontaosastoon lähtenyt mummi oli saatu suostuteltua uimarantavierailun aikana heittämään talviturkkinsa.

–Se meni suunnitelmien mukaan, kun mummikin uskaltautui, Kasper Porkholma kertoo.

Sisarusten kesäiseen uimarantavalikoimaan kuuluu Saarijärven lisäksi muiden kuntien ylläpitämiä rantoja.

–Ojutjärvi Kauhavalla sekä Kivijärvi Evijärvellä ovat mukavia paikkoja, Minja Porkholma mainostaa.

LÄHIALUEEN uimarantoja keskenään verratessa kaksikon äänet menevät lopulta kortesjärveläiseen osoitteeseen. Lopullinen pohdinta sijoittui Kivijärven ja Saarijärven välille, mutta jälkimmäinen vei voiton vertailussa.

–Saarijärvi on minusta paras, sillä pidän tästä Saarijärven laiturista todella paljon. Saarijärven uimarannalla on myös hyvä pohja, Kasper Porkholma tarkentaa.

Kesäiset lomasäät ovat perinteisesti Suomessa heinäkuun tuntumassa parhaimmillaan. Muille hellekeleille altistuville viesti Porkholman kaksikolta on selkeä ja ytimekäs.

–Jos tulee kuuma, kannattaa lähteä uimaan, jotta saa viilennystä, Porkholmat tiivistävät.

Järviseudulla sijaitsee runsaasti vesistöjä ja tämän myötä uimapaikkoja sekä uimarantoja kunnissa on tarjolla moninkertainen määrä. Tarkempaa tietoa Järviseudun alueella sijaitsevista uintimahdollisuuksista on mahdollista saada kuntien verkkosivuilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.