Harjoitusottelu päättyi pistejakoon

Julkaistu:

Aihe:

EVIJÄRVEN Urheilijoiden ja KJV/Kanun jalkapallojoukkueet kohtasivat toisensa lauantaina kesäkuun kuudentena päivänä tulevaan kauteen valmistavassa harjoitusottelussa Kauhavan urheilukentällä. Naapuripitäjien välinen kamppailu päättyi tasanumeroihin 4–4 (2–3). Tuomarina pelissä toimi kauhavalainen Olli Kankaanpää.

Ottelussa pallonhallinta oli suurimmissa osin KJV/Kanulla, mutta evijärveläiset rankaisivat pallonmenetyksien kautta rakentuneista vastaikuista vaarallisella prosentilla. KJV/Kanun joukkueenjohtaja Antti Hakala totesi, että joukkueen peliesityksessä oli vielä monella osa-alueella parannettavaa pelaajiston potentiaaliin nähden.

–Kovaa peliä oli. Meidän esityksemme oli hieman laiskanpuoleinen ja jäimme jatkuvasti fyysisyydessä kakkoseksi. Ei aivan täysiä pisteitä voi antaa, mutta olemme käyneet vasta kerran kunnolla treenaamassa. Eiköhän se siitä aukene. Kausi on kuitenkin vasta aluillaan, Hakala kommentoi.

EU:n joukkueenjohtaja Juho Fränti oli päivän tulokseen tyytyväinen.

–Kyllä toinen joukkue piti palloa paljon enemmän hallinnassa. Toisella puoliajalla siinä avitti myös kentälle puhaltanut voimakas vastatuuli meidän näkökulmastamme, joka pysäytti purkuyritykset puoleen kenttään tehokkaasti. Ei kovin montaa kertaa päästy heidän maalivahtiaan kokeilemaan. Nopeilla pelin käännöksillä pidettiin itsemme hyvin mukana ottelussa, Fränti sanoo.

TULEVAAN sarjaan joukkueilla tavoitteena on ehjä kausi. Vieraspelit ovat olleet molemmille joukkueille monesti haastavia pelaajiston saatavuuden suhteen.

–Pelasimme viime kaudella Seiskaa. Sen sarjan lopettamisen jälkeen nousimme Kutoseen, joten nyt tavoitteenamme on nyt pysyä sarjassa, Fränti ilmoittaa.

–Me pyrimme voittamaan enemmän pelejä kuin viime vuonna. Viime kausi meni vähän heikohkoksi. Nyt pelaajatilanne näyttää hyvältä ja toivottavasti se sellaisena pysyykin, Hakala kertoo.

Paikalliskohtaamisia järviseutulaisten joukkueiden välillä ei juurikaan ole nähty. Palloliitto on määrittänyt alueellisten lohkojen rajan kulkevan Kortesjärven ja Evijärven välillä. Evijärvi kuuluu Palloliiton sarjoissa Keski-Pohjanmaan alueen lohkoihin, kun taas kortesjärveläiset joukkueet pelaavat Etelä-Pohjanmaan lohkoissa.

Käytännön järjestelyt sujuivat ottelussa hyvin ja joukkueenjohtajat kehuivat olevansa puheväleissä vielä pelin jälkeenkin. Seuraavaa paikalliskamppailua pohdittiin syksylle.

–Hyvinkin mahdollista, että kohdataan toistamiseen. Etäisyydet eivät ole minkäänlainen ongelma ja molemmilla pitäjillä ovat hyvät pelaavat joukkueet, Hakala ja Fränti tiivistävät.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.