Liikunta-Aallon aktiivikesä 2020 käynnistyy

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kokoontumisrajoitusten höllentyessä on kiva tavata kavereita ja vaikkapa naapureita liikunnan merkeissä. Alajärven Liikunta-Aalto -hanke yhteistyökumppaneineen tarjoaa erilaisia yhteistreenejä kaikenikäisille Team Alajärveläisille.

Yhteistreenit starttaavat torstaina 11. kesäkuuta kello 18 Tapani Tallbackan vetämällä kevyellä kävelylenkillä ja venyttelyllä pururadalla. Perjantaina 12. kesäkuuta treenit jatkuvat samaan aikaan kaupungintalon ja kirjaston takana olevalla nurmialueella, Aaltopuistossa, Tuija Silver-Lagerin vetämällä kahvakuulajumpalla. Seuraavalla viikolla 16. kesäkuuta Liikunta-Aallon urheilijat Janette Lepistö ja Eucabeth Kivikangas vetävät koko perheelle sopivan keihäs-/kuulaillan, jossa sekä lapset että aikuiset pääsevät testaamaan ohjatusti erilaisia välineitä. Liikunta-Aallon ja Ogoloma Triathlonin juoksukoulun startti on Ankkurikentällä 17. kesäkuuta ja Cooper-testi ja Ukk 6 min kävelytesti järjestetään 24. kesäkuuta.

26. syyskuuta on Alajärvi MBT-kisa, jossa on sarjoja junioreista senioreihin.

KAIKKI treenit vedetään rennolla fiiliksellä ja tarkoitus on saada mukava puna poskiin ilman loukkaantumisia, muistuttaa hankevetäjä Henna Matintupa.

–Treenit ovat ilmaisia ja ennakkoilmoittautuminen suotavaa. Lisätietoa ja lisää treenejä löytyy hankkeen kotisivulta.

Kaikissa treeneissä huomioidaan koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen ja treeneihin osallistuvia pyydetään noudattamaan seuraavia hygieniaohjeita: Saavu paikalle vain terveenä. Jää kotiin, mikäli sinulla on pieniäkin hengitystieoireita. Parantele itsesi kunnolla ennen kuin tulet yhteislenkille. Noudata koko tapaamisen ajan kahden metrin turvaväliä. Sylkeminen ja nenän niistäminen jonossa on ehdottomasti kielletty. Mikäli sinun tarvitsee sylkeä tai niistää nenäsi, tee se taukojen aikana tai hakeudu porukan viimeiseksi. Pidä huolta siitä, että muut eivät altistu pisaroille.

LIIKUNTA-AALLON kotisivulle on kirjattu jo lähes 50 000 liikuttua kilometriä sekä yli 2 500 liikuttua tuntia tämän vuoden aikana.

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 hankkeen rahoittaa Leader Aisapari.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.