Remontoitu ja laajennettu Sivuluisu avataan keskiviikkoiltana

Kortesjärveläinen Pub Sivuluisu on remontoinut tilansa ja kunnostetut tilat ovat asiakkaiden käytössä heti avausillasta alkaen.

KORTESJÄRVEN kirkonkylän varrella sijaitseva Pub Sivuluisu käynnistää jälleen toimintansa keskiviikkona.  Baarille on suoritettu remontti sekä laajennus. Kunnostetut hulppeat tilat ovat valmiina asiakkaille heti avausillasta lähtien. Baaritoimintaa toteutetaan kesäkuun alusta ravintola-alalle asetettujen ohjeistuksien mukaisesti.

Pub Sivuluisussa yrittäjinä toimivat Jussi Tuomaala, Ville Nieminen, Mikko Huhdanpää ja Tenyo Tenev. Heidän mukaansa remontissa kohteina olivat seinät, baaritiski sekä uudet hanasysteemit. Itse remontissa ei tullut vastaan mitään yllättävää ja se eteni suorittajiensa omien sanojen mukaan sopivassa tahdissa.

–Koko homma alkoi oikeastaan kaksi vuotta sitten, maaliskuun puolivälin jälkeen aloitimme loppurykäisyn. Remontin tekeminen on venynyt, mutta nyt se saadaan vihdoin valmiiksi, Nieminen sanoo.

–Kyllä muistaakseni jossain vaiheessa jonkinlaisia aikataulujakin laadittiin, mutta kukaan ei muistanut seuraavana päivänä, että miten ne alkujaan menivät. Nyt keväällä viikon homma tehtiin käytännössä kahdessa kuukaudessa, Tuomaala toteaa.

RAVINTOLA-ALAAN on kohdistunut runsaasti erilaisia sääntelyitä ja ohjeistuksia koronaviruspandemian aikana. Pub Sivuluisussa hallituksen antamiin suosituksiin reagoitiin nopeasti. Uusi karaokelaitteisto ehti kertaalleen pääsemään tositoimiin ennen korona-aikaa ja jätti monelle laulunnälkäiselle paljon hampaankoloon.

–Silloin laulajia oli tosi paljon ympäri Järviseutua. Kun suositukset tulivat maalikuun puolivälissä, niin laitoimme ovet heti kiinni ja laulutkin loppuivat luonnollisesti siihen. Klubi-iltoja emme aio jatkaa niin pitkään, kun erilaisia aukiolorajoituksia on voimassa, Nieminen kertoo.

–Laulamaan saa heti keskiviikosta lähtien mielellään tulla ja sitä on paljon kyseltykin. Laulaa saa vaikka kuinka kovaa, kun kerran omat karaokesysteemit tuossa pelittävät, Tuomaala ilmoittaa.

TULEVALLE kesälle suunnitelmia on haasteellista miettiä, koska tilanne elää jatkuvasti. Moni asia on epävarma ja tulevaisuus hämärän peitossa.

–Musabingo tulee pyörimään perjantaisin. Niin kauan, kun näitä rajoituksia on, niin emme voi tehdä mitään liian kauaskantoisia päätöksiä. Sivuluisurockinkin järjestelyjä on paljon pohdittu, mutta siitäkään emme uskalla sanoa vieläkään yhtään mitään, Nieminen kommentoi.

–Kaikki on meille jatkuvasti yhtä arvoitusta. Kyllä nopeasti reagoidaan, jos jotain muutoksia tulee, Tuomaala sanoo.

Sivuluisu on avoinna keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 18-23 sekä lauantaisin kello 17-23. Aukioloajat ovat voimassa, kunnes asiasta toisin ilmoitetaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.