Piia Koriseva luennoi ystävänpäivänä hyvästä olosta, elämänilosta ja tahdonvoimasta

Alajärven Yrittäjäyhdistys toteuttaa kauden toimintasuunnitelmaansa järjestelmällisesti ja askelmerkit ovat selvät jo pitkälle kesään, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Kujala. Kevään ohjelmassa on muun muassa ystävänpäivän aamiaistilaisuus sekä koulutusta verkkokaupan perustamiseen.

Yrittäjille suunnattu Ystävänpäivän aamiainen järjestetään 14. helmikuuta kello 7.30-9.00 Hotelli-Ravintola Alvariinissa yhteistyössä Alajärven Osuuspankin kanssa. Aamun ohjelmassa julkisuudesta tuttu Piia Koriseva luennoi hyvästä olosta, elämänilosta ja tahdonvoimasta. –Omistajanvaihdosasiat yrityselämässä ovat ajankohtaisempia kuin koskaan. Moni yrittäjä on eläköitymisen kynnyksellä ja miettii yrityksestä luopumista. Mitä enemmän Suomeen saadaan onnistuneita omistajanvaihdoksia, sitä useampi yritys saadaan uuteen kehitys- ja kasvuvaiheeseen. Aila Hemminki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija tulee kertomaan miten yrittäjäjärjestö voi auttaa näissä asioissa.

Yrittäjäyhdistys järjestää vuosittain koulutusta jäsenistölleen. Tämän vuoden ensimmäisen koulutuksen aiheena on verkkokaupan perustaminen. Tilaisuus järjestetään Hotelli-Ravintola Alvariinissa 25.3.2020 kello 18 ja kouluttajana toimii Kai Hannulabacka Werkko.fi -yrityksestä. Kun päätös digitaaliseen myyntiin lähtemisestä on tehty, kannattaa siihen ryhtyä riittävällä vakavuudella. –Liiketoiminnan verkkoon viemiselle voi olla monia syitä, kuten tarve vastata kilpailuun, markkina-alueen laajentaminen ja tarve pysyä esillä ja eturivissä, tai yksinkertaisesti palvelutason lisääminen ja myyntikanavien monipuolistaminen. Verkko on myös potentiaalisesti globaali kauppapaikka, ja siellä pienenkin on mahdollista kasvaa suureksi – halu kansainvälistyä tai halu palvella asiakkaita on hyvä syy perustaa verkkokauppa.

Yrittäjien tilaisuuksiin on tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiskaavakkeet nettisivuilla.

Yrittäjäyhdistyksen työt ovat suuntautuneet myös jo tulevaan kesään ja Rokulipäiviin, jotka järjestetään 3.-4. heinäkuuta. Lisäksi on tulossa kesäasukastapaaminen monien järviemme mökkiläisille.

KUJALA muistuttaa, että Alajärven Yrittäjät on jäsenyrityksiensä edunvalvoja. Haluamme madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä yrittämiseen liittyvissä haasteissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa, joita halutaan viedä oman paikkakunnan ja/tai valtakunnallisten päättäjien tietoon ja käsiteltäväksi. Alajärven Yrittäjien hallitus tekee mielellään yritysvierailuja ja toivookin, että mahdollisimman moni yritys kutsuisi tutustumaan toimintaansa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.