Alajärven liikuntahanke televisiossa tänään

Televisioruudusta voi nähdä tänään jonkun heistä, Jouni Hännisen, Kai Rantalan, Merja Korpelan, Eucabeth Kivikankaan tai Janette Lepistön. He ovat mukana Liikunta-Aalto -hankkeessa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vuoden alussa startannut Liikunta-Aalto tarjoaa ja kehittää vuoden 2020 aikana Team Alajärvelle eli kaikille kaupungin asukkaille tarjottavia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita. Liikunta-Aallossa on mukana useita urheiluseuroja ja yrityksiä, mikä mahdollistaa asiantuntevan liikunta- ja ravintovalmennuspalveluiden kehittämisen. Palautetta ja uusia ideoita liikunta- ja hyvinvointipalveluista toivotaan vuoden ajan kaikilta Team Alajärveläisiltä.

Liikunta-Aallon nettisivulla on koko Team Alajärven yhteinen harjoituspäiväkirja, johon pyritään kokoamaan valtaisa yhteismäärä liikuntasuorituksia. Kaikki voivat osallistua liikuntasuoritusten kirjaamiseen ja pienikin liikuntasuoritus kasvattaa yhteistä pottia.

Liikunta-Aalto on herättänyt kiinnostusta myös eri puolilla Suomea ja muutama kunta on jo kiinnostunut ottamaan käyttöön Liikunta-Aallon suunnittelemia ratkaisuja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.