• Televisioruudusta voi nähdä tänään jonkun heistä, Jouni Hännisen, Kai Rantalan, Merja Korpelan, Eucabeth Kivikankaan tai Janette Lepistön. He ovat mukana Liikunta-Aalto -hankkeessa.

Alajärven liikuntahanke televisiossa tänään

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 on mukana Elixirin tuottamassa tv-ohjelmassa Mestarien maa, joka esitetään AlfaTV-kanavalla maanantaina 3.2. kello 21.00 sekä kaksi kertaa uusintana. Ohjelmaa juontaa Satu Tuomisto.

Vuoden alussa startannut Liikunta-Aalto tarjoaa ja kehittää vuoden 2020 aikana Team Alajärvelle eli kaikille kaupungin asukkaille tarjottavia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita. Liikunta-Aallossa on mukana useita urheiluseuroja ja yrityksiä, mikä mahdollistaa asiantuntevan liikunta- ja ravintovalmennuspalveluiden kehittämisen. Palautetta ja uusia ideoita liikunta- ja hyvinvointipalveluista toivotaan vuoden ajan kaikilta Team Alajärveläisiltä.

Liikunta-Aallon nettisivulla on koko Team Alajärven yhteinen harjoituspäiväkirja, johon pyritään kokoamaan valtaisa yhteismäärä liikuntasuorituksia. Kaikki voivat osallistua liikuntasuoritusten kirjaamiseen ja pienikin liikuntasuoritus kasvattaa yhteistä pottia.

Liikunta-Aalto on herättänyt kiinnostusta myös eri puolilla Suomea ja muutama kunta on jo kiinnostunut ottamaan käyttöön Liikunta-Aallon suunnittelemia ratkaisuja.

Jaa juttu: