• Vedon poikien Superpesis-joukkue riemuitsi voitostaan pronssikamppailussa. Kuva: Katariina Matilainen

Vedon pojille SM-pronssia

150 hengen yleisö riemuitsi menestyksestä Saarikentällä, kun Vimpelin Veto otti pronssia poikien Superpesiksessä. Vimpeli kaatoi Kankaanpään Mailan kotiottelussaan tiistaina alkuillasta lukemin 2–0 (5–0, 5–1).

Se oli ottelusarjan toinen voitto, minkä johdosta pronssiset mitalit saivat ripustaa kaulaansa Mikko Vihriälä, Perttu Olli, Taneli Lassila, Antti Kortteenperä, Riku Utanen, Aleksi Rantala, Eetu Isohanni, Aleksi Lassila, Lauri Vihriälä, Miska Mortensen, Perttu Ruuska ja Santeri Rehula. Joukkueen pelinjohtajana toimii Markku Lassila ja kakkospelinjohtajan tehtävää hoitaa Mikko Kivinen.

Vedon parhaana palkittiin Perttu Olli (1+1/3) ja kakkospalkinnolla Riku Utanen (3/0).

Ottelu oli paljon selvemmin Vedon hallintaa kuin ensimmäinen pronssipeli, jossa Kankaanpää taisteli kotonaan lukemiin 1–2s (1–2, 7–2, 2–3). Nyt Kankaanpään ainoan juoksun löi Lappajärvellä pesisoppinsa saanut Tommi Angervisto, joka viimeisteli ensimmäisessä ottelussa kolme juoksua.

Jaa juttu: