Kauhavalainen, löytyykö sinulta lato, traktori tai puimuri Valoviikon käyttöön?

Loka-marraskuun vaihteen Kauhava-viikon teemana on Valo. Järjestävät etsivät sitä varten valaistavaa latoa Kauhavan ja Ylihärmän väliltä sekä valaistavaa traktoria tai puimuria.

KAUHAVAN kaupungin 10-vuotisjuhlat näkyvät katukuvassa monin tavoin.

Ehkä kaikkein konkreettisimmin juhlavuosi näkyy loka-marraskuun vaihteessa Kauhava-viikolla, jonka teemana on Valo.

”Valoviikolla” eri puolilla Kauhavaa valaistaan julkisia paikkoja ja suurimpien liikenneväylien varteen rakentuu valoinstallaatioita.

Valoviikkoa vietetään Kauhava-viikon yhteydessä viikolla 44. Se huipentuu kaikille avoimeen Valojuhlaan Kauhavan torilla sunnuntaina 3. marraskuuta.

Taidegalleria Kaaren galleriavastaava Birgitta Holopainen kertoo, että kaupunkilaisilla on mahdollisuus osallistua valoviikon toteutukseen konkreettisesti. Järjestäjät pyytävät ihmisiltä vinkkejä valaistavasta ladosta, jonka tulisi sijaita Kauhavan ja Ylihärmän välillä, valtatie 19:llä.

–Etsimme myös valaistavaa traktoria tai puimuria, Holopainen sanoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.