Lavettarilla vaikea alku karsinnoissa

Sanna Särkijärvi oli Lavettarien onnistujia Siilinjärvellä. Kuva Samuli Koivusalo

Julkaistu:

Aihe:

LaVe- Siipe 0–2 (0–5, 1–5)

Lauantain pelissä Siilinjärvi avasi pelin nopeasti yllätysotolla heti ensimmäisessä sisävuorossa, mihin Veikot ei pystynyt vastaamaan koko jakson aikana, Tilanteiden rakentelu tuotti suuria vaikeuksia. Pitkä ottelutauko ei ollut tuonut toivottua rentoutta. Jakson lopullinen ratkaisu tuli kolmannessa vuorossa vieraiden tehtyä neljä juoksua, joista ensimmäinen tuli harhaheitolla. Siipe kaunisteli juoksutiliään vielä kolmella Maaret Ahosen ollessa pääosassa.

Toinen jakso alkoi Lavettarilta murheellisesti.  Nyt Siilinjärven ratkaisijaksi nousi Pinja Kesti kolmella lyödyllä juoksulla. Vieraiden saalis oli neljä juoksua heti kättelyssä, mitkä takasivat jaksovoiton. Veikkojen ainoan tikin iski jokeri Piritta Kärnä-Jantunen, jonka kolmosrajaveto ei pysynyt vastustajan hanskassa.

Kotijoukkueesta Lotta Lax ja Emmi Vehka-aho selvisivät vähimmillä virheillä ja heitä muistettiin palkinnoilla.

SiiPe–LaVe 2–0 (8–3, 4–1)

Nukutun yön jälkeen Siilinjärvellä Lavettarien sisäpeli oli selvästi parempaa. Kolmostilanteita kertyi puolet enemmän kuin lauantaina. Veikot avasi juoksutilin heti ensimmäisessä vuorossa Piritta Kärnä-Jantusen sivalluksella kakkospuolelle Nea Moilasen tuodessa.

Toinen vuoropari koitui Laven kohtaloksi. Siinä emännät takoivat seitsemän juoksua, joista neljä tuli Emmi Julkusen läpilyönnillä.  Kärnä-Jantusen linjapuhkaisulla Ella Mäkelä syöksyi tasoitusta.  Jokeri Sanna Särkijärvi piti vielä huolen, että kaikki Veikkojen kotiutukset kirjattiin jokeriosastolle. Hänen vaihtolyöntinsä kakkostilanteessa karkasi kopparilta maisemiin, mistä Lotta Lax ehti helposti kotiin saakka.

Siilinjärvi avasi toisen jakson juoksutilin kolmannessa vuorossa. Veikot nousi tasoihin Kärnä-Jantusen kotiuttaessa Aleksanra Latvalan. Kotijoukkue varmisti kuitenkin otteluvoittonsa päätösvuorossa tekemällä siinä kolme juoksua, mihin vierailla ei ollut enää puhtia vastata.

Hyvin lukkaroinut Aleksandra Latvala ja kolme juoksua lyönyt Piritta Kärnä-Jantunen palkittiin Veikoista.

Reijo Kärnä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.