• Mikko Kanalan kilpajuoksu pallon kanssa.
  • Ykkösellä oli ruuhkaa.
  • Janne Mäkelä.
  • Janne Heimonen.
  • Juha Puhtimäki oli lautasen maestro.
  • Teemu Isoketo lähti kentälle näpyllä.
  • Vedon faneja.
  • Tauolla maistuivat makkara ja kahvi.
  • Joensuun kannattajia.

Vedon kultahaaveet vaihtuivat taisteluun pronssista

HALLITSEVA Suomen mestari, Joensuun Maila, hautasi Vedon Superpesis-miesten kultahaaveet välierässä jo toisen kerran peräkkäin, nyt suoraan voitoin 3–0, vaikka Veto olikin vähällä venyttää sarjaa lauantaina pelatussa kolmannessa ottelussa viemällä ratkaisun kotiutuslyönteihin saakka 1–2k (0–2, 5–3, 0–0, 1–2). Ensimmäisen ottelun Saarikentällä JoMa vei 1–2k (4–2, 5–9,1–1, 1–3) ja Kerubi Stadionilla 2–0 (6–1, 5–4).

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: