Menkijärvi Meetingillä eväitä ensi kertaankin

Purjekoneita hinannut Cessna tulossa tauolle. Etualalla lennokkeja, joilla tehtiin taitolentoesityksiä.
Tapahtuma saanee jatkoa, mikäli lisää talkoolaisia löytyy yhä kasvavan tapahtuman toteuttamiseksi. Järjestäjillä oli lauantain jälkeen takki tyhjänä, mutta palautteen kerääminen tapahtumasta on jo käynnistynyt. Monenlaista opittavaa ja kehitettävää on, samoin mahdollisuuksia.

LENTOKENTTÄOSUUSKUNNAN järjestämä toinen Menkijärvi Meeting kokosi arviolta 1 500 kävijää Menkijärven lentokentälle viime lauantaina. –Tarkkoja laskelmia väen määrästä ei tehty, mutta arvelemme, että siinä oli pidemmän aikaa noin 1 500 ihmistä samaan aikaan paikalla, mikä on enemmän kuin viime vuonna. Autoja oli noin kolminkertainen määrä viime kertaan verrattuna, totesi tapahtumaa järjestämässä ollut Paavo Kujala. –Ympäri Suomea tulleilta osallistujilta, esimerkiksi lennokkiharrastajilta, kuulimme, että tapahtumassa oli lennokkeja poikkeuksellisen monipuolisesti. Samoin kehuja sai se, että samaan tapahtumaan oli koottu lentokaluston lisäksi harrasteajoneuvot.

Tapahtuma sai kiitosta yleisöltä niin ikään monipuolisuudesta ja siitä, että koko ajan tapahtui jotakin. Oppia tuleviin tapahtumiin saatiin silti vielä monessa asiassa. –Lisäksi laitoimme kotisivulle palautelomakkeen, johon toivomme pienetkin terveiset, risut ja ruusut, talletettavan. Myös talkoolaiseksi voi jo ilmoittautua ensi kesää silmällä pitäen. Tarvitsemme väkeä liikenteenohjaukseen, järjestyksenvalvontaan ja kokkauspuolelle.

Kaupungille on jo esitetty toive parkkipaikkojen lisäämisestä. Kaikki tulijat löysivät kyllä parkkipaikan nytkin, mutta osa paikoitti autonsa metsän puolelle ja monelle tuli pitkä kävelymatka tienvarsiparkista. –Takataskuun jäi vielä paljon ohjelmaa, ja nähtäville laitettavaa, Kujala lupasi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.