Vuoden vapaaehtoinen 2019 -kampanja käynnistynyt

Julkaistu:

Aihe:

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. 

Ehdota palkinnon saajaa

Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – voi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa Kansalaisareenan verkkosivuilla. Ehdotusaika päättyy 21.9.2019

Ehdotusten perusteella suoritetaan yleisöäänestys 30.9.–27.10. Valitsijaraati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2019 yleisöäänestyksen kymmenen kärjen joukosta. Vuoden vapaaehtoinen julkistetaan kansainvälisenä Vapaaehtoisten päivänä 5.12.2019. 

Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä. 

Vuoden vapaaehtoinen 2018 -palkinto jaettiin poikkeuksellisesti kahdelle vastaanottajalle: Tapani Vainikaiselle Vantaalta ja Jouko ”Jouko the street Barber” Näivälle Helsinistä. 

Vuoden 2019 valitsijaraati:

Marianne Heikkilä, Kansalaisareenan ja kampanjaraadin puheenjohtaja 
Jouko the Street Barber (Jouko Näivä), Vuoden vapaaehtoinen 2018 
Anne Kalmari, Eduskunnan vapaaehtoistoiminnan tukiryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja (kesk.) 
Korumies Arvi (Arvi Martikainen), yrittäjä ja esteratsastaja 
Kristiina Kumpula, SPR:n pääsihteeri 
Pauliina Seppälä, perustaja, Yhteismaa 
Signmark (Marko Vuoriheimo), muusikko ja yrittäjä 
Tapani Vainikainen, Vuoden vapaaehtoinen 2018 
Hilla Vuorinen, toimittaja, Helsingin kaupungin Nuorten ääni -toimitus 
Niklas Wilhelmsson, neuvotteleva virkamies, demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikkö, OM

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.