Sakkoja moottoripyöräilijän kuolemaan johtaneesta kaahailusta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Onnettomuus tapahtui, kun kolme moottoripyöräilijää ajoi ylinopeutta Kurejoentiellä ja oikealle kaartuvassa mutkassa ensimmäisenä ajanut, 1992 syntynyt mies, ajautui sillankaiteeseen ja menehtyi törmäyksestä saamiinsa vammoihin. Toisena ajanut moottoripyöräilijä pysyi tiellä, mutta tämän perässä ajanut kolmas moottoripyöräilijä ajautui niin ikään tieltä ulos loukkaantuen vakavasti. Kaikki kolme olivat perholaisia.

Alueella on voimassa 60 kilometrin nopeusrajoitus.

1992 syntynyt mies, joka törmäsi kaiteeseen ja loukkaantui, jätettiin tuomitsematta törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, mutta hänelle osoitettiin maksettavaksi 40 euron rikosuhrimaksu. 1996 syntynyt mies tuomittiin maksamaan 15 päiväsakkoa, yhteensä 600 euroa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.