Vedon kärki valmiina urakkaan

Mikko Kanala, Teemu Isoketo ja Severi Lassila seurasivat peliä kaarella perjantain ottelussa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VEDON puolivälierät Kiteen Palloa vastaan käynnistyivät kahdella voitolla: aurinkoisella Saarikentällä 1 743 maksaneen katsojan kannustaessa 2–0 (7–1, 4–2) ja Kiteen Rantakentällä 1–2k (2–5, 8–5, 0–0, 2–0).
Teemu Isoketo ja Mikko Kanala palasivat kokoonpanoon ja tekivät ykköskärjessä tulosta pelipöytäkirjaan. Kanala palkittiin kotiottelussa parhaana pelaajana (1+1/1) ja vierasottelussa hän toi neljä juoksua. Isoketo toi peleissä kolme juoksua.

–Oli mukava päästä pelaamaan ja oikein kovasti tekemään hommia, kun kuukauden päivät tuli kuntouteltua itseä, Kanala totesi perjantaina. –Vielä vähän hakee tällä ykköskokoonpanolla sitä oikeaa säveltä, mutta eiköhän se löydy. Samoin uskon, että oma suoritusvarmuus paranee, kun saa pelejä alle.

–Todella hyvillä mielin, tiivisti Isoketo tunnelmansa pudotuspelien käynnistyttyä. –Etenkin, kun keväällä ei ollut varmuutta, pääsenkö pelaamaan kauden aikana.

Alussa oli otettava rauhallisesti, ettei vappuaattona operoitu vasen olkapää saa tälliä vaikkapa syöksyessä. –Muistuttelin itseäni, etten syöksy, mutta vähän se jännitti, muistaako sen sitten tositilanteessa. Periaatteessa enää ei pitäisi olla mitään rajoitteita tekemisessä.

Parhaansa hän lähtee lopuissa peleissä tekemään. –Oma rooli on sellainen, ettei mitään hassutteluita juuri tule, mutta aina juostaan, kun on mahdollista.

Vedon kokoonpano on tällä hetkellä hyvällä mallilla: vain Olli Heikkala on sivussa jonkin aikaa. –Koko kauden ajan on ollut vaihtuvuutta, ne ovat pelanneet, ketkä ovat pystyneet, mutta joukkue on pelannut todella hienosti, mistä tuloksena oli runkosarjan voitto!

Isoketo on seurannut peliä tarkalla silmällä huoltojoukoissa ja ollut joukkueen mukana mahdollisimman paljon kuntoutuksen ohella.

MIKÄLI Joensuu selviytyy jatkoon ottelusarjasta Hyvinkäätä vastaan, joukkueet uusivat viimevuotisen välierätaistelunsa.

–Mukava olisi saada revanssi viime vuodesta. Vastustajalla ei ole niin väliä, kovia joukkueita siellä on enää jäljellä välierissä, ja kaikki sarjat täytyy voittaa mestaruuteen.

Myös Kanala toteaa, että edessä on revanssin paikka: –Viime vuonna tuli tauluun, nyt siihen malliin, että jatkoon mennään. Luottavaisin mielin: runkosarjassa oltiin parempia keskinäisissä peleissä.

Välierät käynnistyvät ensi tiistaina runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotiedulla, eli Saarikentällä pelataan tuolloin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.