Haapa-aho punnersi EM-pronssia

LAPUAN Ponnistusta edustava alajärveläinen Jani Haapa-aho voitti pronssia klassisen penkkipunnerruksen EM-kilpailussa Merignicssa Ranskassa.

M59 -sarjassa kilpaillut Haapa-aho nosti 120 kiloa.

–Yritin omaa ennätystä, 127,5 kiloa, viimeisellä nostolla, mutta se ei tullut ylös, Haapa-aho harmitteli.

Oman ennätyksen saalistaminen jatkuu. –Ehkä loppuvuodesta toistovoimapunnerruksen SM-kisat ja sitten alkuvuodesta helmikuussa klassisen penkkipunnerruksen SM, niissä päätähtäin ja sieltä hakemaan paikkaa ensivuoden arvokisoihin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.