Kalevan kisoissa jännitettävää järviseutulaisittain

Julkaistu:

Aihe:

LAUANTAINA Kalevan kisoissa on tulessa useita järviseutulaisurheilijoita, ensimmäisinä Lappajärven Veikkojen urheilijat. Kymmenottelija Elmo Savola juoksi avauslajissa, 100 metrillä, kauden ennätyksensä. Hänen aikansa oli 10,99. Tarmo Savola diskattiin kilpailussa.. Pituudessa Elmo Savolan tulos oli 7,00. Kuulassa Savola teki ennätyksensä, 14,10. Korkeudessa Savola hyppäsi 193, mikä oli kisan paras tulos. Viiden lajin jälkeen hän johtaa kisaa, kun 400 metriä taittui illan päätteeksi aikaan 49,85.

Laven Selma Saarinen ei päässyt parantamaan kauden parastaan kolmiloikassa. Hänen parhaakseen jäi tulos 11,87 ja hän jäi loppukilpailun ulkopuolelle.

Miesten keihäskisan alkukarsinnassa Kuortaneen Kuntoa edustava vimpeliläissyntyinen Toni Kuusela sekä Ankkureiden Sami Peltomäki heittivät finaaliin. Kuuselan tulos oli 75,39 ja Peltomäen 76,46. Aleksi Yli-Mannilaa ei nähty kisassa.

Alajärven Ankkureiden Mikko Paavola ylitti eilen seipään karsinnassa 485 ja on mukana finaalissa kello 19. 19.55 kilpailevat naiset keihäänheiton Suomen mestaruudesta: mukana on lehtimäkeläinen Janette Lepistö, jolla oli eilen karsinnan toiseksi paras keihäskaari.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.