Ihamäelle pronssia Kalevan kisojen kympiltä

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven Ankkureiden Antti Ihamäki juoksi torstai-iltana pronssille Kalevan kisojen 10 000 metrin kilpailussa. 22-vuotias Ihamäki juoksi ajan 30.27,74. Aika on hänen uusi ennätyksensä, parannusta edelliseen tuli yli 14 sekuntia.  Kisassa Ihamäkeä nopeampia olivat HKV:n Eero Saleva ja Aki Nummela muutaman sekunnin erolla. Ankkureiden edellinen mitali Kalevan kisoista on Ville Rajalan 110 metrin aitojen pronssi vuodelta 2016. Ihamäki juoksee 5 000 metrin finaalissa sunnuntaina kello 15.40.

Lappajärven Veikkojen Selma Saarinen jäi pituushypyssä oman karsintaryhmänsä yhdeksänneksi vaatimattomalla tuloksella 3,67 ja karsiutui finaalista. Hänellä oli ongelmia hypyissä: vain yksi hypyistä mitattiin. Karsinnan paras oli Turun Weikkojen Taika Koilahti tuloksella 6,33. Saarinen osallistuu kolmiloikan karsintaan lauantaina kello 16.30.

Ankkureiden Juhana Karjanlahti ei ihan päässyt kauden parhaaseensa. Hän heitti moukarin karsinnassa 57,04 sijoittuen sijalle 16 19 kilpailijan joukossa. Parhaan tuloksen heitti Kiuruveden Urheilijoiden Tommi Remes, 70,01.

PERJANTAINA tositoimiin pääsivät keihäsnaiset, Soinin Sisun Jelena Jaakkola ja Lehtimäen Jyskeen Janette Lepistö.

Janette Lepistö pääsi finaaliin tuloksellaan, 52,56. Se oli karsinnan toiseksi paras heitto. –Tavoitteena oli heittää karsintaraja ensimmäisellä heitolla ja niin se onneksi meni. Kovin kummoinen heitto se ei ollut, mutta eipä sen väliä. Huomenna sitten parempia ja pitkiä heittoja!

Viimeinen heittotreeni ennen kisoihin lähtöä meni todella hyvin, mikä antaa Lepistölle varmuutta. –Jos  vaan saan kaikki huomenna natsaamaan kohdalleen, niin kyllä se keppi aika kaukana on.

Soinin Sisun Jelena Jaakkola jäi karsinnassa tulokseen 45,95 ja karsiutui.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.