Alajärvellä kadonnut löytyi hukkuneena

Pohjanmaan poliisi kertoo, että Alajärvellä viikonloppuna kadonnut uimari on löytynyt hukkuneena.

Lauantaina kadonnut uimari löytyi hukkuneena maanantaina iltapäivällä. Kaksi nuorta aikuista oli ollut Alajärvellä veneilemässä, ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä toinen nuorista oli vajonnut alas nousematta enää pintaan.

Poliisi kiittää etsinnöissä avustanutta Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitosta ja vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.