Murto Lehtimäellä

Lehtimäen Rannankyläntiellä murtauduttiin rivitaloasuntoon torstaina yhdentoista ja illan kello 23:n välillä asukkaan ollessa poissa asunnolta.

Asunnosta vietiin helposti mukana kuljetettavaa tavaraa. Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja alueella tapahtuma-aikaan havaituista, alueelle kuulumattomista henkilöistä ja ajoneuvoista poliisin tilannekeskukseen numeroon 0295 550 513.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.