Suninsalmella soi jälleen tulevana viikonloppuna

Tapahtuman järjestäjät ja esiintyjät toivottavat kaikki tervetulleiksi Suninsalmelle nauttimaan musiikkiesityksistä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009, mutta tapahtuman järjestämisestä on ollut välillä taukoa. Tämän vuoden tapahtuma on 4. tauon jälkeen järjestetty. Viime vuoden tapahtumassa arvioitiin parhaimmillaan olevan noin 300-400 yhtäaikaista kävijää. 

ESIINTYJIKSI on joka vuosi yritetty löytää muusikoita, joilla on jokin side Lehtimäkeen. Esiintyjä voi olla esimerkiksi alun perin itse kotoisin Lehtimäeltä tai hänellä voi olla paikkakunnalle jokin muu sukalais- tai ystävyyssuhde. Tämän vuoden tapahtumassa lavalle nousee yhdeksän kokoonpanoa, jotka edustavat erilaisia musiikkityylejä. Alkuillasta kuullaan tanssittavaa, iskelmätyyppistä musiikkia ja illan lähetessä loppuaan painottuu ohjelmisto enemmän rockiin. 

Yhtyeet ovat esiintymisjärjestyksessään seuraavat: Pan Engine (Jorma Tuhkasen johdolla), Mauno Lampimäki ja Lehtimäen Pelimannit, Erkki Hautoniemi ja Rutger Beat Houseband, Mari ja Sonjat (Syrjälä, Pihlajamäki, Hautoniemi), Tanja Vuorela ja Lehku-band, Kapakan valot solisteinaan Leena Jaakkola ja Tiia Mattinen, Antti Tammilehto & Urkki Niemi & Esa Haapajoki, Tuula Kurunmäki & Rutger Beat Houseband, Sonja Hautoniemi & Rutger Beat Houseband. Viimeisen puolen tunnin aikana varsinaista esiintyjää ei ole, vaan lava on avoin kaikille, jotka haluavat soittaa tai laulaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.