Alajärveläismies anasti polttoainetta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Poliisi tavoitti maanantaina alkuillasta Tuurin kauppakeskuksen alueelta hiukan alle viisikymppisen alajärveläismiehen, jonka epäillään anastaneen käytössään olleeseen autoon polttoainetta kiinniottopaikan läheiseltä huoltoasemalta.

Puhalluskokeen mukaan miestä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta. Auton haltija oli mukana autossa ja häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Kuljettaja ja ajoneuvon luovuttaja sekä matkustajana ollut mies toimitettiin vahvan päihtymyksen vuoksi poliisiasemalle putkaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.