Alajärveläismies anasti polttoainetta

Poliisin tiedote Etelä-Pohjanmaalta 16.07.2019 klo 10.06

Poliisi tavoitti maanantaina alkuillasta Tuurin kauppakeskuksen alueelta hiukan alle viisikymppisen alajärveläismiehen, jonka epäillään anastaneen käytössään olleeseen autoon polttoainetta kiinniottopaikan läheiseltä huoltoasemalta.

Puhalluskokeen mukaan miestä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta. Auton haltija oli mukana autossa ja häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Kuljettaja ja ajoneuvon luovuttaja sekä matkustajana ollut mies toimitettiin vahvan päihtymyksen vuoksi poliisiasemalle putkaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.