JymyJussit laittoivat Vedon tiukoille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELISSÄ torstaina 4.7. luvassa oli odotettu Pohjanmaan paikallisottelu, kun Seinäjoen JymyJussit saapuivat vieraiksi Saarikentälle. Molemmat joukkueet lähtivät peliin voittoputken saattelemana. Ottelua oli paikalla seuraamassa kuluneen kauden ennätysyleisö: 2812 katsojaa.

Ensimmäisellä jaksolla molempien joukkueiden ulkopeli oli erinomaisella tasolla, jonka vuoksi jaksolla juoksujen määrä pysyi molemmilla osapuolilla varsin vaatimattomana. Koko jakson aikana nähtiin vain ja ainoastaan yksi juoksu ja siinä onnistui Olli Heikkala Matias Rinta-Ahon lyönnillä. Tuon juoksun turvin Veto voitti ensimmäisen jakson 1-0.

–Ekalla jaksolla meillä kotiutukset töksähtelivät. Ulkopeli meillä oli hyvää koko pelin ajan. Vähän tuo aurinko kiusasi. Oli aika lailla sellainen tasapaksu vääntö, Mikko Kanala kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

TOISEN jakson alussa Perttu Ruuska onnistui tyhjentämään pajatson puhkaisemalla JymyJussien ulkokentän ryhmityksen kaksi kertaa peräkkäisillä lyönneillään ja niiden ansiosta Veto pääsi jaksossa neljän juoksun karkumatkalle. JymyJussit onnistuivat kuitenkin tasoittamaan ottelun kolmannen lopettavalla vuorolla Juuso Myllyniemen erinomaisilla yksilösuorituksilla.

Viimeisestä vuoroparista Veto onnistui hankkimaan yhden juoksun ja Heikkalan pysäyttäessä upealla kopillaan seinäjokelaisten orastavan momentumin viimeisen vuoron aikana, voitti Vimpeli lopulta ottelun suoraan luvuin 2-0 (1-0, 5-4). Kolmostilanteet menivät Vedolle 19-13.Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä oli puhtaan voiton jälkeen tyytyväinen.

–Pääasia että voitettiin ja tiukoissa paikoissa oltiin riittävän kovia. Kotiuttaminen oli molemmilta varsin laadutonta, joten sen takia lukemat pysyivät varsin tasaisina. Viimeisestä ulkovuorosta Ollin suoritus on hyvä nostaa esille. Se oli pelimiehen ratkaisu ja voittava suoritus. Erittäin hyvältä tuntuu, kun tasaisen pelin pystyy voittamaan.

KOSKENKORVASSA tiistaina pelatun vieraspelin jälkeen vimpeliläisillä on loppuviikolla tiedossa kaksi kotiottelua. Ensimmäisenä Kankaanpään Maila pelaa torstaina Vimpelissä ja sunnuntaina pesäpallon ystäville on luvassa herkkua oikein olan takaa Sotkamon Jymyn saapuessa Saarikentälle. Kyseinen peli on myös samalla Vedon 85-vuotisjuhlaottelu.

Sekä Jymy että Veto ovat molemmat hävinneet kuluneen runkosarjan aikana vain ja ainoastaan yhden ottelun. Veto hävisi kyseisen pelinsä sotkamolaisia vastaan Hiukassa, kun taas sotkamolaiset kokivat kauden ensimmäisen tappionsa kotikentällään joensuulaisia vastaan. Luvassa on siis klassisin termein kutsuttu titaanien taisto ja revanssin paikka. Kumpi jää voimaan ottelun jälkeen, Vedon kotitaika vai Jymyn puhdas vierassaldo?

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.