• Aaltoa ja Aarioita -festivaali alkaa tänään. Kuvassa festivaalin projektipäällikkö Elina Mikkonen, Laura Mikkonen sekä Aaltoa ja Aarioita ry:n puheenjohtaja Inga Yli-Sikkilä.
  • Valokuvanäyttelyä työstäessä ovat pienet hahmot matkustaneet mukana auton peräluukussa ja polkupyörän tarakalla.

Aaltoa ja Aarioita -festivaalin järjestäminen on palkitsevaa puurtamista

POIKKITAITEELLINEN Aaltoa ja Aarioita -festivaali järjestetään jälleen tänä kesänä 26.–30. kesäkuuta. Tänään alkavalla, jo kuudetta kertaa pidettävällä festivaalilla on tarjolla tuttuun tapaan monipuolista musiikkiin ja muihin taiteenlajeihin liittyvää ohjelmaa. Varsinainen festivaali kestää keskiviikosta sunnuntaihin, minkä lisäksi Salakapakassa järjestetään viikonloppuisin musiikkipitoista ohjelmaa aina heinäkuun lopulle saakka.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: