Ankkureiden B-pojille pronssia lentopallon PowerCupissa

Joukkueessa pelasivat Ville-Matias Parkkonen, Onni Kivipelto, Miko Kostamo (Kyyjärvi), Petteri Tyynismaa (Kortesjärvi), Leevi Hautamäki, Elias Mertaniemi, Anttoni Uusitupa ja Valtteri Haavisto. Heitä valmensi Tuomo Haavisto.

Julkaistu:

Aihe:

ALAJÄRVEN Ankkureiden B-pojat nappasivat pronssimitalit maailman suurimman lentopallotapahtuman, Rovaniemen PowerCupin, SuPer-sarjassa.

Joukkueessa pelasivat Ville-Matias Parkkonen, Onni Kivipelto, Miko Kostamo (Kyyjärvi), Petteri Tyynismaa (Kortesjärvi), Leevi Hautamäki, Elias Mertaniemi, Anttoni Uusitupa ja Valtteri Haavisto. Heitä valmensi Tuomo Haavisto. Joukkuetta on myös valmentanut Markku Tyynismaa, joka oli nyt Vaasan tyttöjen valmentajana samassa turnauksessa.

–Poikien loistava yhteishenki ja joukkueena taisteleminen näytti mitä joukkuepelaaminen syvimmillään ja parhaimmillaan on. Valmentajana voin sanoa, että olen todella ylpeä tästä joukkueesta, joka venyi todella kovaan suoritukseen eikä loppuottelupaikkakaan jäänyt kuin hiuskarvan verran saavuttamatta, sanoo Tuomo Haavisto.

–Koko turnauksen aikana sain kokea hienoja hetkiä tämän joukkueen kanssa ja luulen, että jos en olisi ollut mukana, en olisi missään tilanteessa päässyt kokemaan sitä tunteiden vuoristorataa, mitä tämän viikonlopun aikana sain kokea rakkaudesta lentopalloon. Kiitos ja kumarrus joukkueelle, tätä juhlitaan myöhemmin.

Ankkureista osallistui PowerCupiin lisäksi kuusi tyttöjoukkuetta saavuttaen pistesijoja, tsempaten, taistellen ja toisia kannustaen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.