Vimpelin positiivisin -äänestys on käynnissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIIMEVUOTISEEN tapaan Vimpelin Yrittäjät ry on laittanut käyntiin Vimpelin positiivisimman henkilön etsinnän.

–Kuka on Vimpelin valopilkku ja ilopilleri? Henkilö, joka valovoimaisuudellaan ja positiivisuudellaan kannustaa muita, ei puhu pahaa eikä korosta negatiivisuutta, kerrotaan tiedotteessa. –Hän on ystävällinen ja lämmin henkilö, joka ajaa yhteistä hyvää, kunnan elinvoimaa ja kehittämistä sekä iloisuutta ja uudistumiskykyä. Nyt saa kehua ja eniten ääniä saanut tai parhaat perustelut kerännyt henkilö palkitaan Vimpelin positiivisimpana.

Vimpelin positiivisin 2019 -kunniamaininta voidaan antaa myös esimerkiksi erityisen hyvästä ja positiivisesta asiasta tai tapahtumasta, jonka syntymiseen henkilö on vaikuttanut ratkaisevasti. 

Vimpelin positiivisinta henkilöä voi äänestää 14.6–8.7. välisenä aikana K-market Vedossa, Kukkasalonki Kastanjassa, K-rauta Pyhälahdessa ja Vimpelin apteekissa.

Viime vuonna Vimpelin positiivisimmaksi äänestettiin Matti Järvelä.

–Järvelä sai vimpeliläisiltä kiitosta siitä, että hän huomioi kaikenikäiset ja -kokoiset ihmiset. Järvelälle annettuja ääniä perusteltiin muun muassa sillä, että hän on huumorintajuinen, vitsikäs ja aina hyväntuulinen. Hänellä on hyvät käytöstavat ja hän osallistuu vapaaehtoistyöhön. Järvelä nähdäänkin usein koripallo- ja pesäpallopeleissä järjestysmiehen tehtävissä ja lapsille suunnattujen Perjantai-Pinkaisujen lähettäjänä, tiedotteessa luetellaan.

Vimpeli positiivisin 2019 -voittaja julkistetaan ja palkitaan Vimpelin Vipinämarkkinoilla lauantaina 13. heinäkuuta Saarikentällä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.