Ojanperä palaa Ankkureiden viuhkamieheksi

Risto Ojanperä nähdään jälleen Ankkureiden pelinjohtajana, kun joukkue palaa Saarikentälle 25. kesäkuuta. Arkistokuva.
Viime kesänä loppukauden Ankkureiden pelinjohtajana toiminut Risto Ojanperä tarttuu jälleen joukkueen viuhkan varteen.

Ojanperä toimii Ankkureiden pelinjohtajana loppukauden kattavalla sopimuksella, ja on tositoimissa joukkueen kanssa jo tulevana lauantaina, kun Ankkurit iskee Kitrolla Sotkamon Jymyn kimppuun. Tiistaina Kitrolle saapuu Kiteen Pallo, ja juhannuksen jälkeisenä tiistaina Ankkurit vierailee Saarikentällä.

Ankkurit uutisoi eilen, että pelinjohto vaihtuu. Joukkue on kyntänyt syvällä alkukauden, 11 pelatusta ottelusta on kaavittu kasaan vain kuusi pistettä.

-Jari Mäkelä ja Jouni Oja-Lipasti tekivät valtavasti hyvää työtä joukkueen eteen, mutta miksi se ei tuonut pisteitä, on meille epäselvää. Sarjassa on vielä 19 kierrosta jäljellä, joten uusilla tuulilla on aikaa saada Ankkurit ylös.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.