Kansanedustaja Janne Sankelo talousvaliokunnan jäseneksi

Kuva: Aku Autio/Eduskunta

Julkaistu:

Aihe:

Kokoomuksen eduskuntaryhmä valitsi tänään kortesjärveläisen Janne Sankelon talousvaliokunnan jäseneksi.

Talousvaliokunnan toimintaan kuuluvat kauppaa, teollisuutta, energiataloutta, elinkeinotoimintaa, kilpailua, kuluttajansuojaa, pankki- ja rahalaitoksia, yksityistä vakuutustoimintaa, rahoitus- ja arvopaperimarkkinoita sekä Suomen Pankkia koskevat asiat.

–Olen tyytyväinen talousvaliokunnan jäsenyyteen. Kokemukseni elinkeinoelämässä antavat minulle hyvät eväät toimia Suomen kasvavan ja kestävän talouden puolesta, Sankelo iloitsee.

Niin ikään Sankelo tuli valituksi myös valtiovarainvaliokunnan ja maa- ja metsätalousvaliokunnan varajäseneksi. Varajäsenet pääsevät valtiovarainvaliokunnan alaisiin jaostoihin. Jaostojäsenyydet päätetään myöhemmin.

Valtiovarainvaliokunnan alaisia jaostoja ovat esimerkiksi maatalousjaosto, sivistys- ja tiedejaosto sekä liikennejaosto.

–Maa- ja metsätalousvaliokunnan varajäsenenä pystyn ylläpitämään pohjalaisten ääntä meille tärkeissä elinkeinoissa ja seuraamaan esimerkiksi EU:n rahoituskehysneuvottelujen edistymistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.