Vimpelin kunnanhallitus teki henkilövalintoja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MAANANTAINA kokoontunut kunnanhallitus valitsi kehittämistoimikunnan jäseniksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Tero Havisen, Juho Savolan, Terhi Honkosen ja Soile Kautiainen-Hietalan ja pyytää Vimpelin Yrittäjiä nimeämään toimikuntaan oman jäsenensä. Työryhmän tehtävänä on ollut kunnanhallituksen apuna seurata kunnan taloudellisen tilan kehittymistä, ja tehdä esityksiä toiminnan sopeuttamisesta muuttuneisiin olosuhteisiin. Työryhmän tehtävänä on ollut myös kunnan markkinoinnin ja asukaskehitystä tukevien toimenpiteiden valmistelu.

Kaavatoimikuntaa ei asetettu erikseen, vaan päätettiin, että puheenjohtajisto yhdessä kunnanjohtajan ja teknisen johtajan kanssa valmistelee kunnan kaavoitustarvetta lyhyellä ja pitemmällä aikavälillä.

Henkilöstöjaostoon valittiin (varajäsen suluissa) Anita Ammesmäki, pj. (Tanja Mustonen), Marko Timo (Tapani Harju), Jarmo Arpala (Terhi Honkonen), Markku Lapinkorpi, vpj. (Hanna Kangas) ja Eija Rannanpää (Matti Järvelä). Henkilöstöjaosto toimii kunnan palkkaviranomaisena ja ratkaisee muun muassa palkkaa ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmää koskevia asioita.

Kunnan edustajaksi Pohjanmaan maanmittaustoimiston suorittamiin maanmittaustoimituksiin valittiin edustajaksi Markku Pajala ja varaedustajaksi Mika Herrala.

Kunnan edustajiksi sen eri osakeyhtiöiden ja yhteisöjen kokouksiin valittiin: Asunto Oy Harjulanpuisto I Antti Raivio (Jari Lakaniemi), Asunto Oy Rauhalanrinne I Jukka-Pekka Uusitupa (Hannu Kangasaho), Asunto Oy Rauhalanrinne III Lea Vasalampi (Liisa Hakala), Asunto Oy Vimpelin Sanninlehto Mikko Sänkiaho (Harri Niemitalo), Kiinteistö Oy Vimpelinrinne Susanna Moskajärvi (Tapani Harju), Kuntala Oy Yrjö Koivukoski (Eija Rannanpää), Vimpelin Liiketalo Oy Harri Niemitalo (Eija Rannanpää), Vimpelin Voima Oy Marja-Leena Laakso (Yrjö Koivukoski), Vimpelin kunnan Kiinteistöosakeyhtiö Markku Metsäpelto (Jari Lakaniemi), Vimpelin Keskuskiinteistöt Oy Matti Kjellbäck (Harri Niemitalo), Asunto Oy Rivitupa Anita Ammesmäki (Hannu Kangasaho), Asunto Oy Vimpelin Kotipiha Eija Rannanpää (Marja-Leena Laakso), Asunto Oy Veeranpiha Terhi Honkonen (Pasi Sova), Järvinet Oy Hannu Takala (Tapani Harju), Millespakka Oy Marja-Leena Laakso (Yrjö Koivukoski), Vimpelin Lämpö Oy Markku Lapinkorpi (Harri Niemitalo), Etelä-Pohjanmaan maaseutukeskus Marja-Leena Laakso (Tapani Harju) ja Veikko Timonen (Juha Kamppila), Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys ry Marko Timo (Tero Havinen), Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopiston kannatusosakeyhtiö Minna Seppä (Olli Uusitupa), Menkijärven lentokenttäosuuskunta Olli Valtola (Jukka-Pekka Uusitupa), Pohjola-Nordenin Pohjanmaan piiri ry Maija Pippola (Marko Timo), Pohjanmaan Vesi ja Ympäristö ry Loviisa Anttila (Markku Lammi), Ähtävänjoen neuvottelukunta Matti Kjellbäck (Ville Kantola), Ähtävänjokirahasto Ympäristösihteeri (Anita Ammesmäki), Ähtävänjoen, Kruunupyynjoen ja Purmonjoen yhteistarkkailutyöryhmä Matti Kjellbäck (Kirsi Syynimaa), Ähtävänjoen säännöstelytyöryhmä Tapani Harju (Markku Metsäpelto), Foodwest Oy Marja-Leena Laakso (Kari Niemi) ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy Anne Niemi (Markku Lapinkorpi).

Lisäksi kunnanhallitus päätti valita kunnan kassavarojen tarkastajiksi toimikaudelleen Hanna Kankaan ja Jarmo Arpalan.

NUORISOVALTUUSTO toimii jatkossa seuraavalla kokoonpanolla: Elina Arpala, Olivia Havinen, Patrick Itäniemi, Riina Kivimäki, Maria Koivukoski, Miikku Pekkala, Adalmiina Syynimaa ja Taru Timo. Koivukoski valittiin lautakuntapaikalle kunnanvaltuustoon, Timo kunnanhallitukseen, Itäniemi tekniseen lautakuntaan ja Havinen sivistystoimen tilaajalautakuntaan. Kummiluottamushenkilöiksi nimettiin Hanna Kangas ja Eija Rannanpää, ja yhdyshenkilöksi Ari Takala. Kummiviranhaltijana toimii hallinto- ja talousjohtaja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.