Kuuselan keihäs kaartaa kohti MM-kisoja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hänen aiempi ennätyksensä oli edellisellä viikolla Virroilla heitetty 80,85, joka oli hänen ensimmäinen yli 80 metrin heittonsa. Kuuselan ennätys on kohentunut vajaan kahden viikon aikana lähes viisi metriä. Viime syyskuussa hän oli kolmas Suomi–Ruotsi-maaottelussa tuloksella 75,96.

–Tavoite on alusta asti ollut Dohan MM-kisoissa ja sen aion pitää, kertoi Kuusela.

–Heitossa pystyn parantamaan vielä, kun saan muutaman pikku jutun kuntoon.

Seuraava tavoite Kuuselalla ovat Kuortaneen juhannuskisat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.