Intervallin kustannusarvioksi 1,4 miljoonaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle 600 000 euron määrärahan myöntämistä tämän vuoden investointiosaan intervalliosaston peruskorjausta varten. Määräraha katetaan lainanotolla. Koko hankkeen kustannusarvio on noin 1,4 miljoonaa euroa, ja sen loppuosa varataan ensi vuodelle talousarvion käsittelyn yhteydessä.

Nyt, kun peruskorjauksen kustannusarvio on valmistunut, vakuutusyhtiö pystyy tekemään ratkaisun korvauksesta.

Intervalliyksikkö on toiminut väistötiloissa Järviseudun sairaalassa heinäkuun puolesta välistä 2018 lukien. Osastolla ilmeni sisäilmaongelmia vuoden 2018 keväällä ja joulukuussa selvisi, että ongelmat johtuvat vuonna 2015 peruskorjauksen ja uudisrakentamisen yhteydessä sattuneesta putken rikkomisesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.