Kolme hakijaa Kaksineuvoisen johtajan virkaan

Julkaistu:

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtajan viran hakuaika päättyi toukokuun lopussa. Määräaikaan mennessä sitä haki kolme henkilöä: seinäjokelainen oikeustieteen kandidaatti Petri Lammassaari, kauhavalainen hallintotieteiden maisteri Piia Kujala ja kauhavalainen kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri Eija Ala-Toppari-Peltola. Kaksineuvoisen yhtymähallituksen kokouksen esityslistassa esitetään, että kaikki kolme hakijaa kutsutaan haastatteluun.

Virka on tarkoitus täyttää 1. tammikuuta 2020 alkaen. Määräaikaisena sen voi ottaa vastaan jo 1. marraskuuta 2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.