Edessä kolmen ottelun koitos

Markku Hylkilä näytti merkkiä Kempele-pelissä. Mikko Kanalalla oli hikinen iltapuhde helteisessä säässä, tuloksena 1+2/4.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Odottavaisin ja luottavin mielin, pelinjohtaja Markku Hylkilä tiivisti tunnelmiaan otteluiden alla.

–Sotkamo on varmasti kovavireisin porukka.

Peleihin mennään ilman isompia muutoksia tekemisessä.

–Meillä on hyvä, selkeä sabluuna valmistautumiseen ja pelaamiseen. Toki päävastustajia katsotaan hieman tarkemmin etukäteen, mutta fokus on omassa tekemisessä.

10 pelatun ottelun ja niistä napsitun voiton jälkeen Hylkilä toteaa, että joukkue on pelannut jopa paremmin, kuin hän odotti.

–Ulkopeli on ollut hyvää ja sisäpeli, jota pidin kysymysmerkkinä pelinjohtajan vaihtumisen vuoksi, loksahti kohdalleen heti, kun sarja alkoi. Kehitettävää on kuitenkin yhä.

VETO jatkaa Superpesiksen sarjakärjessä 27 keräämänsä pisteen turvin, vaikka Kempeleen Kiri ja Koskenkorvan Urheilijat saivat niistettyä siltä pisteen viime viikon peleissä. Peleissä oli sama kaava: Veto hallitsi ensimmäistä jaksoa, vastustaja toista. Kiri vei toisen jakson torstaina helteisellä Saarikentällä pistein 2–1s (13–1, 0–4, 2–1) päättyneessä ottelussa ja lauantaina Sähkökoje Areenalla KossU pisti kampoihin 1–2k (1–12, 9–1, 0–0, 2–4).

Kempeleen pelinjohtaja Antti Vithkari totesi, että yksi hyvä sisävuoro toisella jaksolla riitti, kun vastustajan lyöntijärjestys jäi huonoon paikkaan ja sisäpeli takkusi.

–Kyllähän mekin pelata osataan, ja kun saadaan henkeä päälle, hyvin asioita syntyy.

–Hyvä oppi siitä, että jaksojen alkuun täytyy olla terävänä, ja kaikki vastustajat pystyvät hengen saamaan päälle, kommentoi Hylkilä.

Vedon parhaana palkittiin kunnarin ja kaksi juoksua lyönyt, 4 tuonut ja 10 kärkkäriä tehtaillut Mikko Kanala. Vedon kakkospalkinnon sai kuusi juoksua lyönyt Perttu Ruuska. Kentän paras ulkopelaaja oli Vedon kolmoskoppari Elmeri Anttila.

KOSKENKORVALLA ottelu oli jokereiden juhlaa: ottelun ykköspalkitut olivat Perttu Ruuska (1+5/1) ja Patrick Wahlsten (5/1), Vedon kakkospalkittu Janne Mäkelä (1+3/2). Vedon jokereista Jere Saukko toi kolme juoksua.

Ensimmäisen jakson kolmas sisävuoro oli Vedolle täysosuma, vastaavasti KossUlle toisen jakson toinen: kaikki osui nappiin. Kun Koskenkorvan lyönnit upposivat halutusti, samaan aikaan Vedon ulkopeli oli velttoa ja virheitä sattui normaalia enemmän, sisäpelissä kentälle pääseminen oli ajoittain vaikeaa,  palloa ei saatu rajojen sisään ja täpärät palot rasittivat tekemistä.

Superiin Veto tuli jo toisen näköisellä peli-ilmeellä, mutta sen ainoa kotiutusyritys jäi tuloksettomaksi. Supervuorossa jatkui tekemisen meininki ja kotiutuksissa onnistuivat parit Sami Haapakoski ja Olli Heikkala, Perttu Ruuska ja Mikko Kanala, Janne Mäkelä ja Jere Saukko sekä Matias Rinta-aho ja Ville Takala.

–Aina ei peli kulje, pääasia, että vääntöä löytyi ratkaiseville hetkille, Hylkilä totesi.

–On luonnollista, ettei keskittyminen voi olla 100 prosenttia ottelusta toiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.