KJV/Kanulle voitokas kotiavaus

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen ja Kauhavan Kanuunoiden yhteisjoukkueen kauden ensimmäinen kotiottelu pelattiin keskiviikkona 29.5.2019 Kortesjärvellä keskuskentällä. Joukkue pelaa tällä kaudella jalkapalloa Vaasan piirin kuudennessa divisioonassa. KJV/Kanun pelaajavalmentajana toimii edellisten kausien tapaan Jouni Mattila.

Sinivalkoiset pelasivat kauden ensimmäiset ottelunsa seinäjokelaisia vastustajia vastaan toukokuun puolivälissä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettunut sarjaan saapunut uusi tulokas ÖBK oli tyly isäntä ja vei ottelun selvin numeroin 8-0. Kauden toinen ottelu pelattiin Seinäjoen jalkapallopyhätössä OmaSP-stadionilla, jossa joukkue kohtasi SJK-j Apollon. Tuo ottelu päättyi seinäjokisten kotivoittoon 5-2 (2-2).

–Aloitimme ottelun Apolloa vastaan hurjalla painostuksella ja siirryimmekin jo 2-0 johtoon Reza Hosseinin osumalla sekä Karimi Zabihullahin tykityksellä. Apollo tuli kuitenkin ennen taukoa tasoihin. Vierailla oli monta avopaikkaa tehdä maaleja, mutta viimeistely oli surkeaa. Toisella puoliajalla he onnistuivat iskemään kolme maalia lisää. Se riitti heille tänään voittoon, Mattila analysoi.

RASIN kentällä KJV/Kanun rivit olivat jälleen uudelleen kunnossa ja vastaan asettui haastavana vastustajana tunnettu KuRy Experience. Kurikkalaiset olivat voittaneet avausottelunsa, mutta toisesta pelistä joukkueen käteen ei ollut jäänyt mitään, joten molemmat joukkueet lähtivät otteluun tappion saattelemana.

KJV/Kanu sai ottelulleen unelma-alun Janne Aron ja Matti Loukolan iskiessä pallon maaliin. Tilanne oli kotijoukkueen hyväksi 2-0 jo 12 minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa ennen taukovihellystä.

–Kotijoukkueena painostimme voimakkaasti, mutta Kurikka oli todella vaarallinen vastahyökkäyksissään. Onneksi Erkinheimon veljesten upea osuma turvasi johtoasemamme taukoon mennessä, Mattila kertaa avausjakson tapahtumia.

Toisen puoliajan alussa sisuuntuneet kurikkalaiset löivät pelin jännäksi kaventamalla heti välittömästi neljän minuutin pelin jälkeen tulostaululle lukemat 3-2. KJV/Kanun selkäranka kuitenkin kesti vieraiden kirin ja 61 minuutin kohdalla Henri Rintala iski kotijoukkueelle helpottavan 4-2 osuman. KJV/Kanu voitti ottelun näillä lukemilla.

KAUDEN jatkumisen suhteen Mattila on varsin luottavainen. Pelaajamäärät ovat joukkueella kohdillaan ja yhteispeli pelaajien välillä paranee kentällä jatkuvasti nousujohteisesti.

–Pelipaikat alkavat hiljalleen löytymään. Meillä on mukavasti 18 pelaajaa ringissä, Mattila tarkentaa.

Seuraavan ottelunsa KJV/Kanu pelaa Rasin kentällä perjantaina 14.6 kello 19. Silloin Kortesjärven keskuskentälle vieraaksi saapuu APV Alavudelta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.