Veto siirtyi sarjakärkeen

Joukkuetoverit juhlivat Elmeri Anttilan kunnaria IPV-pelissä. Taustalla Warner Bros kuvasi Vedon saunalautalla inserttiä Saunapäivä-ohjelmaan, joka esitetään Ylellä 27. heinäkuuta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keskiviikkona Saarikentällä vietettiin juoksujuhlia, kun IPV taipui 2–0 (14–5, 11–0), sen sijaan sunnuntaina Siilinjärvellä kaksi vahvaa ulkopelijoukkuetta otti yhteen, ja pisteet lähtivät sieltä Vimpeliin niukasti 0–2 (1–2, 0–2.) Sami Haapakoski palkittiin kummassakin ottelussa Vedon parhaana. Hänet valittiin myös Superpesiksen toukokuun kuukauden pelaajaksi. Hän kirjautti kuun aikana tehot 3+13 lyötyä, 15 tuotua sekä tilastokärkeen oikeuttavat 59 kärkilyöntiä, sekä pelasi varmaa ulkopeliä. 19. Superpesis-kauttaan pelaava Haapakoski on tuonut 464 pelissä jo 985 juoksua sekä tehnyt lähes 3 000 kärkilyöntiä.

VIILEÄSSÄ ja tuulisessa säässä IPV-peliä seurannut 681 hengen yleisö sai seurata, kuinka Vedon alun haparointi ulkopelissä toi vastustajan tasoihin ja ohi. Pelin edetessä Veto sai sisäpelimyllynsä pyörimään, ja IPV:n ulkopeli lannistui rumputulessa.

–Homma näyttää hyvältä, myhäili pelinjohtaja Markku Hylkilä.

–Olen tosi iloinen siitä, millä tasolla peli kokonaisuutena on.

Elmeri Anttila onnistui mailan varressa hienosti, mistä häntä muistettiin kakkospalkinnolla. Tuore ylioppilas latoi sarakkeeseen lukemat 1+4/3. Matias Rinta-aho löi ottelussa 300. juoksunsa miesten Superpesiksen runkosarjassa. Kaikki joukkueen pelaajat joko löivät tai toivat juoksuja.

MANTUN kotitaika kaatui ja SiiPen pisteputki katkesi, kun Veto vei pisteet mukanaan. Seitsemän kolmostilannetta toi Vedolle kolme juoksua.

–Oli haastava päivä. Täytyy antaa arvostusta lukkarillekin, oltiin kuultu juttuja siitä, ja se oli yhtä paha kuin oli kerrottukin, oltiin vähän lirissä sen suhteen, totesi Haapakoski ottelun jälkeen. 

–Ei oikein saatu lyöjille paikkoja, kämmittiin joko etenijänä tai oli luokattomia lyöntejä: heikointa sisäpeliä tällä kaudella. Ulkopelissä oli tiukkaa, pallo pysyi räpylöissä. Pääasia, että kolmen pisteen kanssa lähdetään kotia päin.

–Kun ulkopeli on betonia, mahtuu tällaistakin sisäpeliä joukkoon ja voidaan voittaa, tiivisti Hylkilä.

Juoksujen takana olivat Olli Heikkala 0/1, Mikko Kanala 0/3, Sami Haapakoski 1/0, Perttu Ruuska 2/0 ja Janne Mäkelä 1/0. Mikko Kanala oli kakkospalkittu.

TORSTAINA Saarikentälle saapuu sarjan 9. tilalta löytyvä Kempeleen Kiri, jolla on kuudesta pelatusta ottelusta kuusi pistettä. Lauantaina Veto pelaa Koskenkorvalla. KossU on kerännyt seitsemästä ottelusta kuusi pistettä ja on sarjataulukossa sijalla 11.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.