Yhdistysten tuotteistetut paketit tulossa testiin

Lehtimäen Jyske, edustajinaan Olli Raivio, Tapani Savela ja Tuula Kurunmäki sekä JPK:n puheenjohtaja Petri Koskenmäki allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Eetu Puntalan edustaman kaupungin LYIE-hankkeen kanssa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Tuotteita kehitetään parhaillaan ja syksyllä niitä testataan, kertoi hankevetäjä Eetu Puntala.

–Nyt näyttää siltä, että hommat saadaan hyvälle mallille kesän aikana.

JPK:n heinä-elokuun vaihteessa järjestettävää jääkiekon taitoleiriä alettiin markkinoida viime viikolla. Leirille mahtuu 90 10-15 -vuotiasta kiekkoilijaa.

–Päätähtäin on 120 kilometrin säteellä asuvissa. Tänään varmistui, että Latvalan Otto tulee sinne, päävastuussa valmennuksesta ovat alueen taitovalmentaja Antti Uitto ja JPK:n juniorivalmennuspäällikkö Jussi Virtanen. Nelipäiväisen leirin majoitus ja ruokailut ovat Paavolan koululla ja joka päivä on kaksi jääharjoitusta, kertoi Petri Koskenmäki.

Tapahtumat ja leirit tarjoavat yhteistyömahdollisuuksia myös muiden yhdistysten kanssa.

–Alavolin kanssa on tehty vastaavaa yhteistyötä aiemminkin, heiltä tuli parkouropastusta tapahtumaamme ja se oli tykätty ohjelmanumero. Vastaavaa haluttaisiin nytkin, Koskenmäki totesi.

–Ajatus tällaisesta on ollut, mutta olisi kyllä jäänyt toteuttamatta, jos Eetu ei olisi tullut avuksi.

–Eetu on tässä hyvä, ettei tule päällekkäisyyksiä, kun hänellä on useamman toimijan tekemiset tiedossa, tiivisti Ankkureiden markkinointipäällikkö Jouko Salmenautio.

Ankkurit järjestää ympäri vuoden tykypäiviä, mutta tulossa on myös juniorileirejä.

–Myös ottelutapahtumia voidaan markkinoida toisella tyylillä. Esimerkiksi, kun Kiteen Pallo tulee kesällä tänne, pelaa sekä Ankkureita että Vetoa vastaan ja yöpyy, voidaan tarjota sekä joukkueelle että faneille omat pakettinsa. Tässä kannetaan huolta myös yhteistyökumppaneista eli alueen yrityksistä, ei kukaan tänne ilman lompakkoa lähde, Salmenautio totesi.

ALAVOLI järjestää oman tapahtumansa 28. syyskuuta. Kyseessä on naisenergian latauspäivä, johon sisältyy erilaisia jumppia monitoimihallilla, ruokailut Punaisen tuvan viinitilalla sekä Alvariinissa ja oheisohjelma, kertoi aikuisliikunnan vastaava Terhi Herrala.

Valkealammen viimeistelyyn toivotaan tehokkuutta

LEHTIMÄEN Jyskeen markkinoitavat toiminnot sijoittuvat Valkealammelle.

–Kun on meitä joutomiehiä, ja vähän naisiakin, teemme ohjattuja päiväretkiä luontoon kaikille koululaisista eläkeläisiin, kertoi Olli Raivio.

–Otamme pilottiporukoita, joille teemme kyselyitä ja keräämme näkemyksiä. On niitä porukoita jo ollutkin, vein tyttären työporukan Seinäjoelta maastoon tyhy-päivän merkeissä, ja vieläkin kun käyn siellä, he tulevat kertomaan, miten mukava päivä se oli.

Raivion mukaan ihmisten vieraantumiseen luonnosta hyvä lääke on ohjattu tutustuminen.

–Meillä on helpot, turvalliset kohteet, ja vaikka puhutaan Jyskeestä, pyritään löytämään rauhallinen tapa liikkua ja nauttia luonnosta, kuten sunnuntain äitienpäiväkävelyllä. Samalla voidaan kertoa paikallishistoriasta, joka on mittava.

JYSKE toivoo kaupungilta eteenpäin menoa Valkealammen tilanteessa.

–Infra on, ja kahvio, ruuat sinne saadaan tilattuna, mutta wc- ja saunatilat tarvitsisivat ehostusta, samoin päärakennuksen katto. Meillä on miesporukka, joka on käynyt 43 vuotta lenkillä tiistaisin ja saunonut sen jälkeen siellä. Olemme pitäneet paikkoja kunnossa vapaaehtoisvoimin.

Kesällä 2021 järjestettävien maastopyöräsuunnistuksen MM-kisojen vuoksi alue on nyt kilpailukiellossa ja kartoitetaan uudelleen. Olisi kaupungin edun mukaista, että silloin kaikki olisi Valkealammella valmista ja kunnossa.

–Nyt pitäisi olla asialla, tehdä ja hyödyntää aluetta, Raivio sanoi.

–Jos silloin ei ole kaikki kunnossa, peli on menetetty, vaikka maastot olisivat kuinka hyvät, totesi seuran puheenjohtaja Tuula Kurunmäki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.