Avi myönsi Evijärven kuntoilukeskukselle suurimman osan sen pyytämästä avustuksesta

Aimo Sironen. Arkistokuva.
Evijärven kuntoilukeskus ry sai avilta 147 000 euroa, kun se oli hakenut 195 000 euroa. Aimo Sironsen mielestä toivottua pienempi avustus ei estä uuden kuntoilukeskus rakentamista. Seuraavaksi istutaan alas ja mietitään, mistä puuttuvat 48 000 euroa saadaan.

ALUEHALLINTOVIRASTO on päättänyt myöntää Evijärven kuntoilukeskus ry:lle 147 000 euroa valtionavustusta uuden, 650-neliöisen kuntoilukeskuksen rakentamiseen.

Hankkeen kustannusarviossa valtionosuus oli 195 000 euroa, eli Avi myönsi avustusta 48 000 euroa vähemmän kuin evijärveläiset olivat toivoneet.

–Olemme tyytyväisiä, että olemme niiden joukossa, joille valtionrahaa annettiin, kuntoilukeskuksen Aimo Sironen sanoo. –Nyt istutaan alas ja mietitään, että millä keinoilla vaje täytetään. Mutta lähtökohta on se, että hanke toteutetaan ja saamme asiat hoidettua.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.