Avi myönsi Evijärven kuntoilukeskukselle suurimman osan sen pyytämästä avustuksesta

Aimo Sironen. Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALUEHALLINTOVIRASTO on päättänyt myöntää Evijärven kuntoilukeskus ry:lle 147 000 euroa valtionavustusta uuden, 650-neliöisen kuntoilukeskuksen rakentamiseen.

Hankkeen kustannusarviossa valtionosuus oli 195 000 euroa, eli Avi myönsi avustusta 48 000 euroa vähemmän kuin evijärveläiset olivat toivoneet.

–Olemme tyytyväisiä, että olemme niiden joukossa, joille valtionrahaa annettiin, kuntoilukeskuksen Aimo Sironen sanoo. –Nyt istutaan alas ja mietitään, että millä keinoilla vaje täytetään. Mutta lähtökohta on se, että hanke toteutetaan ja saamme asiat hoidettua.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.