Järviseudun Sanomien jakelussa ongelmia

Posti ei ole noutanut lehtiä painosta, joten jakelu viivästyy.

Järviseudun Sanomien jakelussa on ongelmia. Posti ei ole noutanut lehtiä painosta viime yönä, joten lehteä ei ole pystytty jakamaan aamupostin yhteydessä. Paino ja jakeluyhtiö selvittävät parhaillaan, että ehtiikö lehti päiväjakeluun. Todennäköistä on, että suurimmalle osalle tilaajista lehti jaetaan vasta huomenna. Järviseudun Sanomat osaltaan pahoittelee tilannetta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.