Vimpelin kesän kruunaa Vipinät

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Jo viime vuoden puolella Vimpelin yrittäjäyhdistys päätti ottaa vetovastuun kesän markkinatapahtumasta. Tapahtuma haluttiin konseptoida uudelleen, mitä olikin mahdollisuus tehdä Yrittäjillä käynnissä olevan Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin kehittämishankkeen puitteissa. Vimpelin kesän kruunaa tulevina vuosina Vimpelin Vipinät. Vipinäviikko pitää sisällään monenlaista ohjelmaa kulttuurista urheilutapahtumiin.

– Emme enää tyydy pelkästään markkinoimaan kesämarkkinatapahtumaa. Toki markkinatapahtuma, eli tätä nykyä Vipinämarkkinat, tulee olemaan Vimpelin Vipinät tapahtumaviikon päätapahtuma, kertoo Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Vipinäviikon etkoilla nautitaan Saarikentän tunnelmasta Vet– JymyJussit -ottelussa ja taitavasta musisoinnista Museolla Soi -tapahtumassa. Museolla Soi -tapahtuman järjestelyistä vastaa Vimpeli-Seura.

VIPINÄMARKKINOITA vietetään lauantaina 13. heinäkuuta kantritunnelmissa. Saarikenttä täytyy markkinamyyjistä, ohjelmassa on teemaan sopivasti sheriffiautoilua, rodeohärällä ratsastusta, rivitanssia ja kantrimusiikkia. Muuta oheisohjelmaa järjestää muun muassa vapaa-aikatoimi. Teemaan voi heittäytyä laittamalla päähän stetsonin, jalkaan buutsit ja suuhun heinän korren.

Vipinälauantaina julkistetaan Vimpelin Positiivisin 2019 ja lauantai-iltana Sääsken Nuorisoseuralla saa laittaa jalalla koreasti Hitsin Hitaiden tahtiin.

Varsinaisella Vipinäviikolla jatketaan pesäpallon parissa, fiilistellään taidenäyttelyissä, tunnelmoidaan kirkkokonsertissa ja viikko huipentuu lauantaipäivän Vipinämarkkinoihin ja sunnuntain Vedon 85-vuotisjuhlaotteluun, jossa Veto kohtaa Sotkamon Jymyn, listaa Korkiatupa.

Vipinäviikon ohjelman mahdollistaa eri toimijoiden yhteistyö. Vipinälauantain yhteistyökumppaneita ovat Vimpelin Osuuspankki, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu ja Vimpelin kunta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.