Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku osaksi Coronariaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Olimme pohtineet tulevaisuuttamme ja yrityksemme jatkosuunnitelmia paljonkin. Sen tiedostimme, että pitäisi kehittää ja alkaa luoda moniammatillista tiimiä. Kiireisen arjen keskelle saimme yhteydenoton Coronariasta ja meistä oltiin kiinnostuneita. Tätä mahdollisuutta pohdittuamme tulimme siihen tulokseen, että Coronaria täyttää kaikki meidän tulevaisuuden suunnitelmamme. Coronarian kanssa tehtävän yhteistyön kautta saamme toimintaamme laajennettua, moniammatillisen tiimin ja turvaamme paremmin sekä yrityksen että työntekijöidemme tulevaisuuden. Meille tärkeää oli myös Coronarian sataprosenttinen suomalaisuus ja se, että olimme kuulleet Coronariasta pelkkää hyvää, yrittäjä Anne Mariapori kertoo.

–Olemme ensimmäinen yritys Etelä-Pohjanmaalla, jonne Coronarian kuntoutuspalvelut nyt jalkautuu.

Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolulla on toimipisteet Seinäjoella ja Alajärvellä, mutta se toimii laajalla alueella Etelä-Pohjanmaalla, ja täten vahvistaa Coronarian toimintaterapiaosaamista alueella.

–Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku on meille tärkeä uusi yhteistyökumppani Etelä-Pohjanmaalla ja olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä sen asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.