Maaliskuun lopussa 6064 työtöntä työnhakijaa

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa oli maaliskuun lopussa 6064 työtöntä työnhakijaa. Vuoden takaisesta vertailuajankohdasta määrä laski 723 henkilöllä, eli 10,7 prosentilla. Koko maassa työttömien määrä laski samalla ajanjaksolla 9,8 prosentilla.

Työttömien työnhakijoiden määrä laski kaikilla ELY-keskusalueilla, joista suhteellisesti eniten Kainuussa ja Kaakkois-Suomessa. Etelä-Pohjanmaalla tilanne koheni lähes kaikissa kunnissa. Alhaisimmat työttömien työnhakijoiden osuudet olivat Isojoella, Kuortaneella ja Karijoella.

Tiedot ilmenevät työ- ja elinkeinoministeriön Työnvälitystilastosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.