Hyötykäyttöasemien kävijämäärät kasvussa

Julkaistu:

Aihe:

EKOROSKIN hyötykäyttöasemien kävijämäärät nousivat yli 236 000 kävijään viime vuonna. Tämä tarkoittaa, että kävijöiden määrä kasvoi melkein 10 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen.

Kävijämäärä on maamme suurimpia verrattuna Ekoroskin alueen kotitalouksien määrään. Kotitalouksien itse tuomat jätteet vastaanotetaan ilman vastaanottomaksua Ekoroskin hyötykäyttöasemilla. Ekorosk kertoo olevansa maan ainut jätehuoltoyhtiö, joka ”ei rajoita” kotitalouksien käyntejä asemilla millään maksulla.

Kaikkien Ekoroskin hyötykäyttöasemien aukioloaikoja pidennettiin vuoden 2018 alusta. Kotitalouksilla on siis ollut jo reilun vuoden paremmat mahdollisuudet tuoda jätteitä hyötykäyttöasemille itselleen sopivimpana aikana.

Kävijämäärät ovat suurimpia keväällä ja kesällä, joten nyt asemien ruuhka-aika on alkamassa. Jo kotona autoa tai peräkärryä lastattaessa kannattaa lajitella jätteet hyötykäyttöaseman jätelajien mukaan, jotta käynti hyötykäyttöasemalla olisi mahdollisimman sujuva. Auton ja peräkärryn tyhjentäminen käy nopeammin, jos jätteet on lajiteltu jo kotona. Hyötykäyttöasemalla vastaanotettavat jätelajit löytyvät Ekoroskin kotisivuilta otsikon Lajittelu alta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.